Vægakvarium

Kontakt os

Udsmyk væggen med vægakvarier

Trænger du til nyt liv i rummet, så kan du med fordel gøre det ved at udsmykke væggen med et vægakvarie. Planterne og de farverige fisk, der svømmer fredfyldt rundt, vil være med til at skabe en behagelig ro i rummet og vil fungere som medicin for sjælen. Her får du et kunstværk, som er under konstant forandring, som du bliver fortryllet af gang på gang.

Er du i tvivl om, hvorvidt et vægakvarie er den rette løsning for dig, så kan du med fordel gøre brug af vores prøveperiode på fire uger. Det er ganske gratis.

Nedenfor finder du en oversigt over de akvarier, vi tilbyder, så du nemt kan danne dig et overblik over dine muligheder. Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige vægakvarie, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere er alle uddannede og certificerede akvarister, som hellere end gerne deler ud af deres viden på området. På den måde får du den helt rette løsning. Vi sætter en ære i at tilbyde alle vores kunder tryghed og høj kvalitet. Det kan du være sikker på at få, hvis du vælger at leje et væghængt akvarie gennem os.

Læs mere her

Vægakvarier til offentlige miljøer og virksomheder

Vægakvarier kan være et godt valg til mindre rum, da de er pladsbesparende. Med vægakvarie kan du placere dem højt op eller lavt ned på væggen og så er det muligt at få dem indbygget i væggen. Vægakvarier udgør små kunstværker, som virkelig kan gøre en positiv forskel for det rum, det bliver placeret i. Vægakvariernes beroligende virkning gør dem til et godt valg på for eksempel kontorer, hvor de kan skabe en behagelig atmosfære til arbejdet. Vægakvarier udgør også et godt valg til brug i venteværelser, hvor de kan være med til at skabe et beroligende miljø og en behagelig ramme for ventetiden, inden det er tid til konsultation af den ene eller anden slags. Med et akvarie indbygget i væggen er der mulighed for at betragte akvariet fra begge sider af den pågældende væg, hvilket giver en helt særlig effekt. Har du en virksomhed, hvis logo eller varemærke du ønsker at eksponere, så har vi også vægakvarier, som egner sig perfekt til lige præcis det formål.

 

Vægakvarier til dit behov

Hos Akvarieleasing Danmark fører vi vægakvarier i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde den helt rette model. Vi kan også tilbyde at lave specialløsninger, så du får et vægakvarie, som er skræddersyet til dine behov. Uanset om du vælger at lease et vægakvarie eller en af vores andre akvarietyper, så kan du være sikker på, at der er en række ting, der indgår i din leasingpris. Vi tilbyder at montere dit akvarium, ligesom du får tilknyttet en personlig akvarietekniker, som står for regelmæssig vedligeholdelse af akvariet. Derudover er forsikring også inkluderet i prisen, ligesom du har adgang til akvarieservice 24 timer i døgnet året rundt, hvis der skulle opstå en akut situation med dit akvarie. Vi tilbyder leje af vægakvarie til kunder både i Jylland, på Sjælland og Fyn.

Tryk play for at se film

AQUA LINE 1600​​

Det største vægakvarium i vores sortiment. Rammen er fremstillet af aluminium, som lakeres i enten sort eller sølv.

Akvariet findes også i en mindre variant: AquaLine 1000.

​Da akvariets baggrund er nem at udskifte, er Aqua Line en rigtig god løsning, hvis man ønsker at eksponere et varemærke eller logo.

Længde: 160cm
Dypte: 25cm
Højde: 62cm
Volumen: 140liter

AQUA LINE 100​​

Den mindste af de to AquaLine. Rammen er fremstillet af aluminium, som lakeres i enten sort eller sølv.

Da akvariets baggrund er nem at udskifte, er Aqua Line en rigtig god løsning, hvis man ønsker at eksponere et varemærke eller logo.

 

Længde: 100cm
Dypte: 25cm
Højde: 62cm
Volumen: 90liter

 

Find din farve

Architectural Line Wall

Består af lakeret metal og lamineret glas. Wall er et originalt vægakvarium som skaber et spændende samspil med naturen. Sæt dit eget præg på designet ved at vælge teknikskab som matcher den øvrige indretning.

 

Omkreds: 80cm
Dybde: 28cm
Volumen: 125liter

 

Dimensioner teknologiboks:

Omkreds: 50cm
Dybde: 20cm

 

AQUARELLE​​

​​Akvarie-Leasings mest klassiske vægakvarium, som er voldsomt populær, og som i dag pryder væggene på et stort antal arbejdspladser.

​Akvarierammen er i massivt træ og fås i birk, bøg, eg og kirsebær.

​Akvariets ramme kan også lakeres i forskellige farver.

 

Længde: 100cm
Bredde: 23cm
Højde: 100cm
Volumen: 65liter

 

ATLANTIS

​Design: Matz Borgström.​

Et moderne designet vægakvarium med ramme af valgfri træsort, alternativt lakeret i valgfri farve.

Billedet viser Atlantis i hvidlakering.

Når du lejer et akvarium fra Akvarie-Leasing, indgår komplet service, udført af erfarne og professionelle akvarister, altid i prisen.

 

Længde: 100cm
Bredde: 18cm
Højde: 100cm
Volumen: 65liter

 

LIFEBOX SCREEN 800

​Design: Hans Söderberg​

Akvariets ramme består af matglas, udført i moderne stil, som spreder et smukt lys. Baggrunden fås i enten sort eller blå.

Akvarie-Leasing monterer vægakvariet på den ønskede væg på din arbejdsplads eller i dit hjem.

​I leasingaftalen indgår efterfølgende også vedligeholdelsesansvaret for akvariet og dets tilbehør.

 

Længde: 80cm
Bredde: 25cm
Højde: 80cm
Volumen: 70liter

 

Hvad koster det?

Det findes mange forskellige akvariemodeller at vælge mellem, hvor vi kan tilpasse møblerne efter farve og matrialvalg. Lejepriserne kan variere fra 800 kr – og opad / måned.

Priserne udregnes på grundlag af modelvalg, kørselslængde, aftaleperiode, serviceforudsætninger, nærhed til andre kunder, fiskevalg.

Prisen forhandles ved konsulentbesøget. Og et møde med os er selvfølgelig gratis

Jeres tryghed er vigtig for os.

Derfor kan I prøve akvariet i 4 uger.

Når prøvetiden er slut kontakter vi jer for at høre om i har nogen ændringer til akvariet. Vi er meget stolte at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet!

Kontakta oss här för att boka ett möte.