Vægakvarium

Udsmyk væggen med vægakvarier

Trænger du til nyt liv i rummet, så kan du med fordel gøre det ved at udsmykke væggen med et vægakvarie. Planterne og de farverige fisk, der svømmer fredfyldt rundt, vil være med til at skabe en behagelig ro i rummet og vil fungere som medicin for sjælen. Her får du et kunstværk, som er under konstant forandring, som du bliver fortryllet af gang på gang.

Er du i tvivl om, hvorvidt et vægakvarie er den rette løsning for dig, så kan du med fordel gøre brug af vores prøveperiode på fire uger. Det er ganske gratis.

Nedenfor finder du en oversigt over de akvarier, vi tilbyder, så du nemt kan danne dig et overblik over dine muligheder. Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige vægakvarie, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere er alle uddannede og certificerede akvarister, som hellere end gerne deler ud af deres viden på området. På den måde får du den helt rette løsning. Vi sætter en ære i at tilbyde alle vores kunder tryghed og høj kvalitet. Det kan du være sikker på at få, hvis du vælger at leje et væghængt akvarie gennem os.

Læs mere

Vægakvarier til offentlige miljøer og virksomheder

Vægakvarier kan være et godt valg til mindre rum, da de er pladsbesparende. Med vægakvarie kan du placere dem højt op eller lavt ned på væggen og så er det muligt at få dem indbygget i væggen. Vægakvarier udgør små kunstværker, som virkelig kan gøre en positiv forskel for det rum, det bliver placeret i. Vægakvariernes beroligende virkning gør dem til et godt valg på for eksempel kontorer, hvor de kan skabe en behagelig atmosfære til arbejdet. Vægakvarier udgør også et godt valg til brug i venteværelser, hvor de kan være med til at skabe et beroligende miljø og en behagelig ramme for ventetiden, inden det er tid til konsultation af den ene eller anden slags. Med et akvarie indbygget i væggen er der mulighed for at betragte akvariet fra begge sider af den pågældende væg, hvilket giver en helt særlig effekt. Har du en virksomhed, hvis logo eller varemærke du ønsker at eksponere, så har vi også vægakvarier, som egner sig perfekt til lige præcis det formål.

 

Vægakvarier til dit behov

Hos Akvarieleasing Danmark fører vi vægakvarier i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde den helt rette model. Vi kan også tilbyde at lave specialløsninger, så du får et vægakvarie, som er skræddersyet til dine behov. Uanset om du vælger at lease et vægakvarie eller en af vores andre akvarietyper, så kan du være sikker på, at der er en række ting, der indgår i din leasingpris. Vi tilbyder at montere dit akvarium, ligesom du får tilknyttet en personlig akvarietekniker, som står for regelmæssig vedligeholdelse af akvariet. Derudover er forsikring også inkluderet i prisen, ligesom du har adgang til akvarieservice 24 timer i døgnet året rundt, hvis der skulle opstå en akut situation med dit akvarie. Vi tilbyder leje af vægakvarie til kunder både i Jylland, på Sjælland og Fyn.

Send os for et tilbud

Hvad koster det?

Det findes mange forskellige akvariemodeller at vælge mellem, hvor vi kan tilpasse møblerne efter farve og matrialvalg. Lejepriserne kan variere fra 800 kr – og opad / måned.

Priserne udregnes på grundlag af modelvalg, kørselslængde, aftaleperiode, serviceforudsætninger, nærhed til andre kunder, fiskevalg.

Prisen forhandles ved konsulentbesøget. Og et møde med os er selvfølgelig gratis

Jeres tryghed er vigtig for os.

Derfor kan I prøve akvariet i 4 uger.

Når prøvetiden er slut kontakter vi jer for at høre om i har nogen ændringer til akvariet. Vi er meget stolte at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet!

Kontakt os her for at booke et møde