specialdesign

Kontakt os

​Akvarie design til dig som vil have noget helt specielt

Hos Akvarie-Leasing i København har vi en lang række forskellige slags akvarier, og derudover tilbyder vi individuelle akvarie design. Der sker, at kunderne ikke kan finde lige præcis det, som de ønsker, eller også er der andre forhold, som gør, at de behøver et særligt akvarie design. Vi leverer, installerer og servicerer vores individuelle akvarie design i hele Danmark.

Vi har stor erfaring med individuelt akvarie design

​Vi har stor erfaring med akvarie design og i at specialdesigne og installere akvarier i alle mulige former og størrelser. Det kan være akvarier, der er udformet som store vægge i indkøbscentre, det kan være akvarier, der fungerer som trapper, møbler eller rumdelere, og det kan være akvarier, der samtidig er bar- eller receptionsdiske.​

Akvarier kan næsten bruges overalt, og det er kun kreativiteten og fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan gennemføres inden for akvarie design. Du kan finde inspiration ved at kigge på de forskellige akvarieløsninger, som vi allerede tilbyder. Vi kan for eksempel tilbyde et vægakvarium, et panoramaakvarium, et søjleakvarium, et cylinderakvarium, et selskabsakvarium eller et åbent akvarium.

Vidste du at?

Hvis du fodrer dine fisk efter en fast rutine på samme tidspunkt og i samme sted i akvariet så kan man allerede efter et par dage at fiskene har lært på hvilket tidspunkt tog hvor maden kommer. Indlæringsevne varierer fra de forskellige arter ligesom hukommelsen. Hukommelsen kan variere fra nogle dage og optil flere måneder. Så” guldfiske hukomelsen”på tre sekunder er en skrøne.

Shoppingscenter – Trianglen Malmø

Kea i København

Skole Procivitas i Malmø

Special tandlæge i Kristianstad

Hvidovre hospital – dagligkirurgs afdeling

Specialakvarim ptu, rødovre​

Kontakt os for at få forslag til design og udformning

​Lad dig inspirere af nedenstående billeder af nogle af vores specialakvarier, som vi har fremstillet i samarbejde med vores kunder.

Derefter kan du kontakte os på telefon 53 387 780 eller på info@akvarieleasingsyd.se. Vi står for levering, opstilling og vedligeholdelse af dit akvarium. Og vi kommer på regelmæssige servicebesøg hver fjerde uge.​

Hvad koster det?

Prisen for at leje et akvarie hos os varierer alt efter, hvilken akvariemodel I vælger, og hvor lang tid I ønsker at leje akvariet.

I leasingprisen indgår (udover konsultationen): akvarie-installationen, en personlig akvarie-tekniker, regelmæssig vedligeholdelse og service, forsikring og tilgang til akut akvarie service døgnet rundt.

Det eneste du behøver er at læne dig tilbage i stolen og nyde livet i akvariet og alle de positive effekter heraf.

Jeres tryghed er viktig for os.

​Derfor kan i prøve akvariet gratis i 4 uger. Når prøvetiden er slut kontakter vi jer igen at høre om i har nogen ændringer til akvariet.

Jeres akvarium serviceres herefter regelmæssigt af en af vores servicerede diplom-uddannede akvarister.

​Vi har også en akut døgntelefon i tilfældet af, at der skulle opstå en nødsituation i akvariet.

​Vi er stolte over at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet.

At prøve koster ingenting - så kontakt os for gratis konsultation.