specialdesign

Kontakt os

Skræddersyet akvarie design

Hos Akvarieleasing Danmark ønsker vi at imødekomme mange forskellige behov, når det kommer til leje af akvarier. Vi tilbyder derfor flere forskellige typer af akvarier såsom vægakvarier, søjleakvarier og panoramaakvarier, som ligeledes varierer i størrelse.

 Der er derfor rig mulighed for at finde et match til mange forskellige typer af rum og virksomheder. Skulle du alligevel ikke finde det du søger blandt vores standardløsninger, så kan du vælge at gøre brug af vores tilbud om individuelle akvariedesigns. 

Her har du mulighed for at få udarbejdet et akvariedesign, der til fulde matcher dine ønsker og behov. Vi har kunder i både Jylland og på Sjælland og Fyn og kan således tilbyde at levere, installere og servicere vores individuelle akvariedesigns i hele Danmark.

Læs mere her

Stor erfaring med individuelle akvarie designs

 Hos Akvarieleasing Danmark har vi indgående erfaring med at skabe individuelle akvariedesigns, der imødekommer den enkelte kundes behov. Vores mange år i branchen samt vores fokus på kvalitet og god service gør os til et godt valg, når du skal bruge et akvariedesign, der skal passe til et specifikt rum. Vores kunder spænder bredt fra offentlige institutioner til små og store virksomheder. Vi kan med garanti tilbyde et akvariedesign, der matcher dine behov.

Når vi har udviklet det akvariedesign du ønsker, står vi efterfølgende for monteringen af dit akvariedesign. Herefter vil vi foretage planlagte servicebesøg, som sikrer, at dit akvarie fungerer optimalt og udgør et godt hjem for fiskene. Alt vores personale er uddannede og certificerede akvarister, hvilket er med til at sikre, at vi altid kan bidrage med kvalificeret rådgivning. For os er fiskenes trivsel førsteprioritet. Vi hjælper derfor også gerne med fiskesammensætningen i dit akvarie, så du er sikker på optimale leveforhold for alle fiskene. Vores vægakvarier, søjleakvarier og specialdesignede akvarier er udviklet af os med henblik på en høj grad af holdbarhed, ligesom de selvfølgelig skal være smukke at se på. Samtidig er vores udstyr af højeste kvalitet, så du får et akvariedesign, som fungerer optimalt.

 

Akvariedesign til virksomheder og institutioner

Vi har stor erfaring med akvarie designs, som er tilpasset den enkelte kundes individuelle behov. Vi kan således tilbyde at lave akvariedesigns til både kontorer, restauranter og institutioner. Måske har du brug for et akvariedesign, der skal bruges som væg i et storcenter eller måske søger du et akvarie design, der kan fungere som trappe, møbel eller rumdeler? Med vores speciallavede akvariedesigns er det kun fantasien og kreativiteten, der sætter grænserne for, hvilke typer akvarie designs vi kan tilbyde dig. Du kan med fordel lade dig inspirere af billederne ovenfor, som er eksempler på akvarie designs, som vi har lavet i samarbejde med vores kunder. Vil du have forslag til design af akvarie, så hjælper vi gerne til med det. Vi kan kontaktes på telefon 53 387 780, eller du kan sende en mail til info@akvarieleasing.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Tryk play for at se film

Shoppingscenter – Trianglen Malmø

Kea i København

Skole Procivitas i Malmø

Special tandlæge i Kristianstad

Hvidovre hospital – dagligkirurgs afdeling

Specialakvarim ptu, rødovre​

Kontakt os for at få forslag til design og udformning

​Lad dig inspirere af nedenstående billeder af nogle af vores specialakvarier, som vi har fremstillet i samarbejde med vores kunder.

Derefter kan du kontakte os på telefon 53 387 780 eller på info@akvarieleasingsyd.se. Vi står for levering, opstilling og vedligeholdelse af dit akvarium. Og vi kommer på regelmæssige servicebesøg hver fjerde uge.​

Hvad koster det?

Prisen for at leje et akvarie hos os varierer alt efter, hvilken akvariemodel I vælger, og hvor lang tid I ønsker at leje akvariet.

I leasingprisen indgår (udover konsultationen): akvarie-installationen, en personlig akvarie-tekniker, regelmæssig vedligeholdelse og service, forsikring og tilgang til akut akvarie service døgnet rundt. 

Det eneste du behøver er at læne dig tilbage i stolen og nyde livet i akvariet og alle de positive effekter heraf.

Jeres tryghed er vigtig for os.

Derfor kan i prøve akvariet gratis i 4 uger. Når prøvetiden er slut kontakter vi jer igen for at høre om i har nogen ændringer til akvariet.

Jeres akvarium serviceres herefter regelmæssigt af en af vores servicerede diplomuddannede akvarister.

Vi har også en akut døgntelefon i tilfældet af, at der skulle opstå en nødsituation i akvariet. 

Vi er stolte over at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet.

At prøve koster ingenting - så kontakt os for gratis konsultation.