Panorama akvarium

Kontakt os

Panorama akvarier

Til offentlige miljøer og virksomheder

Et panoramaakvarie kan være til stor glæde for beboerne på plejehjem, men også et populært valg til brug i kontorer samt på hoteller og restauranter.  

De farverige fisk fungerer som et levende kunstværk, der er i konstant forandring. Det kan være til stor glæde for gæsterne i en restaurant, ligesom panoramaakvarier også egner sig godt til brug i venteværelser, hvor det at studere fiskene kan virke beroligende, samtidig med at det er en behagelig måde at fordrive ventetiden på. Et panoramaakvarie udgør en praktisk rumdeler, der samtidig er utroligt smuk at se på. Hos Akvarieleasing.dk tilbyder vi udlejning af akvarier til både Jylland, Fyn samt til København og resten af Sjælland.

Læs mere her

Lej et panoramaakvarie hos os

Vælger du at leje et panorama akvarium gennem Akvarieleasing.dk, så får du en fleksibel aftale, hvor vi står til rådighed 24 timer i døgnet, hvis der skulle opstå en nødsituation i forhold til dit panoramaakvarie. En lejeaftale hos os inkluderer også service af akvarie, hvilket indbefatter regelmæssig vedligeholdelse af dit nye panoramaakvarie udført af vores diplomuddannede akvarister. Montering er ligeledes inkluderet i aftalen, så du slipper med andre ord for besværet og skal blot fokusere på at nyde godt af dit nye panoramaakvarie. Et akvarie kan bidrage til at skabe en rolig atmosfære og fiskene er hyggelige at kigge på for både store og små. Et panoramaakvarie kan derfor skabe glæde på plejehjem såvel, som på offentlige steder som kontorer, restauranter og skoler.

Se vores udvalg af panorama akvarier

Skulle du have lyst til at prøve at have et panoramaakvarie stående i din virksomhed eller på kontoret, så kan du med fordel gøre brug af vores 4 ugers prøveperiode. Det er helt gratis at gøre brug af denne prøveperiode. Ønsker du herefter at leje et panoramaakvarie med serviceaftale inkluderet, så vil prisen afhænge af, hvor længe du ønsker at leje akvariet, samt hvilken model du vælger. Vi tilbyder leje af panoramaakvarier på både Sjælland, Fyn og i Jylland.

Nedenfor ser du en samlet oversigt over vores panoramaakvarier, og her har du mulighed for at finde den helt rette model til dine behov.  

Standardstørrelsen på et panoramaakvarie hos Akvarieleasing.dk vil være på mellem 300 liter og 500 liter, men vi har modeller til de fleste typer af miljøer. Du har derfor mulighed for at vælge mellem flere forskellige panoramaakvarier, der varierer i farve og materiale. Skulle du mod forventning ikke finde et panoramaakvarie, der matcher dine ønsker, så tilbyder vi også specialdesignede akvarier, som gør det muligt for os at designe og installere akvarier i et væld af forskellige former og størrelser. 

Hvis du har brug for hjælp til at afgøre, om et panoramaakvarie er det rette valg for dig, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe til os på 53 387 780, eller du kan sende en mail på info@akvarieleasing.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig og svarer gerne på de spørgsmål, du måtte have.

Tryk play for at se film

Silkeborg 300

 

Dybde: 50cm
Bredde: 110cm
Højde: 137cm
Volumen: 300liter

 

Silkeborg 500

 

Dybde: 50cm
Bredde: 160cm
Højde: 142cm
Volumen: 500liter

 

Baltic-450​

Design: Matz Borgström.

Det største akvarium i Baltic-serien, også dette akvarium fås med møbel af massivt træ, og der er flere forskellige træsorter at vælge imellem. Panoramaakvariet giver med sin store volumen masser af muligheder for forskellige indretningsmuligheder.

​Hos Akvarie-Leasing indgår montering samt det fulde ansvar for vedligeholdelse af akvariet og tilbehør altid i prisen.

 

Længde: 143cm
Bredde: 55cm
Højde: 153cm
Volumen: 450liter

 

PA-300​

Et panoramaakvarium fungerer rigtig godt som rumdeler eller som afslutning til en sofagruppe. Fås i mange forskellige farver.

Hos Akvarie-Leasing indgår montering samt det fulde ansvar for vedligeholdelse af akvariet og tilbehør altid i prisen.

 

Længde: 110cm
Bredde: 50cm
Højde: 135cm
Volumen: 300liter

 

PA-500​​

Vores største akvarium i standardsortimentet. Fås i mange forskellige farver. Panoramaakvariet giver med sin store volumen masser af muligheder for forskellige indretningsmuligheder.

Hos Akvarie-Leasing indgår montering samt det fulde ansvar for vedligeholdelse af akvariet og tilbehør altid i prisen.

 

Længde: 160cm
Bredde: 50cm
Højde: 145cm
Volumen: 500liter

 

ARCHITECTURAL LINE: BRACE

Dette akvarium består af lakeret metal og lamineret glas.
Sammen med understellet og selve akvariet bygges et spænende design ind i en moderne og nytænkende formgivning.

 

Længde: 124m
Bredde: 44cm
Højde: 124cm
Volumen: 235liter

 

ARCHITECTURAL LINE: MODULAR

Akvariet består af lakeret metal og lamineret glas. Modellen er en herlig sammensætning af akvarium og et terrarium og udgør sammen et paludarium. Fisk, planter og lys spiller godt sammen og skaber et frodigt og generøst indtryk i moderne formgivning.

 

Længde: 124m
Bredde: 44cm
Højde: 78cm
Volumen: 220liter

 

Hvad koster det?

Det findes mange forskellige akvariemodeller at vælge mellem, hvor vi kan tilpasse møblerne efter farve og matrialvalg. Lejepriserne kan variere fra 800 kr – og opad / måned.

Priserne udregnes på grundlag af modelvalg, kørselslængde, aftaleperiode, serviceforudsætninger, nærhed til andre kunder, fiskevalg.

Prisen forhandles ved konsulentbesøget. Og et møde med os er selvfølgelig gratis

Jeres tryghed er vigtig for os.

Derfor kan I prøve akvariet i 4 uger.

Når prøvetiden er slut kontakter vi jer for at høre om i har nogen ændringer til akvariet. Vi er meget stolte at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet!

Kontakta oss här för att boka ett möte.