Søjleakvarium

Kontakt os

Lej et cylinderakvarie eller søjleakvarie her

Er du på udkig efter et cylinderakvarie eller søjleakvarie til din virksomhed eller institution, så kan du med fordel se nærmere på de forskellige modeller her på siden.

Hos Akvarieleasing Danmark har du mulighed for at leje et levende kunstværk i form af et cylinderakvarie eller søjleakvarie, der vil give ekstra liv i rummet.

Vi sætter en ære i at tilbyde tryghed og en god service til vores kunder.

Akvarieleasing.dk har afdelinger i både Silkeborg og København, og vi tilbyder derfor udlejning af cylinderakvarier og søjleakvarier til kunder både i Jylland, på Sjælland og Fyn.

Læs mere her

Skab en behagelig atmosfære med et cylinderakvarie eller søjleakvarie

Placerer du et cylinderakvarie eller søjleakvarie på dit kontor eller i dit hjem, så vil du hurtigt opdage, hvor stor en forskel de levende planter og de farverige fisk vil gøre for hele stemningen i rummet. Et cylinderakvarie eller søjleakvarie kan således være med til at øge produktiviteten i et arbejdsmiljø, ligesom det kan virke næsten meditativt at betragte de forskellige fisk, der svømmer rundt.

Et cylinderakvarie, såvel som et søjleakvarie, egner sig derfor også godt til brug i sundhedssektoren. Søjleakvarier og cylinderakvarier vil her være med til at skabe en behagelig og afslappet atmosfære. Dette vil give patienterne en god velkomst, hvis akvarierne placeres i entréen, ligesom de også egner sig godt til brug i venteværelser.

Cylinderakvarier og søjleakvarier kan også bruges på restauranter eller i butikker som spændende blikfang, ligesom de vil være med til at give karakter til stedet.

 Prisen for leje af søjleakvarium eller cylinderakvarium vil variere alt efter, hvilken specifik model du ønsker at leje, og ikke mindst hvor lang en periode du ønsker at leje den i. I leasingprisen er selve konsultationen inkluderet og det samme er installationen af dit cylinderakvarie eller søjleakvarie samt planlagt vedligeholdelse og service. Derudover er dit cylinderakvarie eller søjleakvarie også forsikret, hvor du har adgang til akut akvarieservice døgnet rundt, hvis der skulle opstå behov for dette.

 

Vi står for rengøringen af dit cylinderakvarie eller søjleakvarie

Vælger du at leje et cylinderakvarie eller søjleakvarie gennem os, skal du blot koncentrere dig om at nyde det smukke syn. Vi står nemlig for arbejdet med at rengøre og vedligeholde akvariet, så du har et pænt og rent akvarie og fiskene samtidig er sikret de bedst mulige levevilkår.

 Er du i tvivl om, hvorvidt et cylinderakvarie eller søjleakvarie er noget for dig, kan du med fordel gøre brug af vores fire ugers prøveperiode, som er helt gratis. Når prøvetiden på søjleakvariet eller cylinderakvariet er slut, vil vi kontakte dig for at høre, om du har nogle ønsker til ændringer. Skulle du have spørgsmål til leasing af cylinderakvarie eller søjleakvarie, så er du altid velkommen til at ringe til os på 53 387 780 eller sende en mail til info@akvarieleasing.dk.

Tryk play for at se film

Cylin​der​

Et stort cylinderformet akvarie i akrylglas. Selve søjlen findes i hvidt og sort. Det er et meget populært akvarie, som er effektfuldt og passer ind i alle miljøer.

Cylinderformen gør akvariet meget effektfuldt, og med sine rene linjer passer det utrolig godt ind i et moderne arbejdsmiljø. 

Hos Akvarie-Leasing indgår montering samt det fulde ansvar for vedligeholdelse af akvariet og tilbehør altid i prisen.

 

Diam: 80cm
Højde: 152cm
Volumen: 340liter

 

Halvcylinder

 

Dybde: 36cm
Bredde: 59cm
Højde: 146cm
Volumen: 110liter

 

Silkeborg 140

 

Dybde: 40cm
Bredde: 50cm
Højde: 155cm
Volumen: 140liter

 

Kastos​

Kastos ser lige godt ud opstillet mod en væg som opstillet midt i rummet, hvilket gør akvariet fleksibel at indrette med.

 

Længde: 117cm
Bredde: 40cm
Højde: 184cm

 

Kithros

Med sin høje form bliver dette akvarie hurtigt rummets midtpunkt. Moderne formgivning med rette linjer som spreder sit lys i hele rummet.

 

Længde: 75cm
Bredde: 37cm
Højde: 184cm

 

BALTIC-160​

​Design: Matz Borgström

Et søjleakvarie med et smukt designet træmøbel. Fås i mange forskellige træsorter. Søjleakvariet optager meget lidt plads, og er derfor meget nemt at placere samtidig med, at det har en relativt stor volumen.

 

Længde: 50cm
Bredde: 40cm
Højde: 160cm
Volumen: 160liter

 

BALTIC-200​

​Design: Matz Borgström

Det største søjleakvarie i vores sortiment er med sin flotte terningeform en rigtig sværvægter. Dette akvarium kan med fordel placeres centralt i rummet, så det kan ses fra alle vinkler. Selve møblet er i massivt træ og fås i flere forskellige træsorter.

 

Længde: 60cm
Bredde: 60cm
Højde: 155cm
Volumen: 215liter

 

PL-8

​Design: Matz Borgström

Et af Akvarie-Leasings mest populære modeller er en ottekantet søjle, som med fordel kan placeres, så den kan ses fra alle vinkler. Selve møblet er af pulverlakeret stål, som standardmæssigt fås i sort, men det kan også bestilles i andre farver.

 

Længde: 52cm
Bredde: 52cm
Højde: 160cm
Volumen: 170liter

 

PL-160

Akvarieklassikeren!

Et søjleakvarie, som passer lige godt ind, hvad enten det står op ad en væg eller er centralt placeret i rummet. Søjlen fås i mange forskellige farver.

 

Længde: 50cm
Bredde: 40cm
Højde: 160cm
Volumen: 160liter

 

Hvad koster det?

Det findes mange forskellige akvariemodeller at vælge mellem, hvor vi kan tilpasse møblerne efter farve og matrialvalg. Lejepriserne kan variere fra 800 kr – og opad / måned.

Priserne udregnes på grundlag af modelvalg, kørselslængde, aftaleperiode, serviceforudsætninger, nærhed til andre kunder, fiskevalg.

Prisen forhandles ved konsulentbesøget. Og et møde med os er selvfølgelig gratis

Jeres tryghed er vigtig for os.

Derfor kan I prøve akvariet i 4 uger.

Når prøvetiden er slut kontakter vi jer for at høre om i har nogen ændringer til akvariet. Vi er meget stolte at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet!

Kontakt os her for at booke et møde