Søjleakvarium

Kontakt os

Søjleakvarium kan placeres overalt

Vores smukke søjleakvarium der et populært valg. Et søjleakvarium er en høj akvariemodel, som optager meget lidt plads, og som ser lige smuk ud fra alle vinkler. Vi har forskellige størrelser og modeller. Nogle modeller er perfekte rumafdelinger.

Vidste du at?

Hvis du fodrer dine fisk efter en fast rutine på samme tidspunkt og i samme sted i akvariet så kan man allerede efter et par dage at fiskene har lært på hvilket tidspunkt tog hvor maden kommer. Indlæringsevne varierer fra de forskellige arter ligesom hukommelsen. Hukommelsen kan variere fra nogle dage og optil flere måneder. Så” guldfiske hukomelsen”på tre sekunder er en skrøne.

Cylin​der​

Et stort cylinderformet akvarium i akrylglas. Selve søjlen findes i hvidt og sort. Det er et meget populært akvarium som er effektfuldt og passer ind i alle miljøer.

​Cylinderformen gør akvariet meget effektfuldt, og med sine rene linjer passer det utrolig godt ind i et moderne arbejdsmiljø.

​Hos Akvarie-Leasing indgår montering samt det fulde ansvar for vedligeholdelse af akvariet og tilbehør altid i prisen.

 

Længde: 143cm
Bredde: 55cm
Højde: 153cm
Volumen: 450liter

 

Kastos​

Kastos ser lige godt ud opstillet mod en væg som opstillet midt i rummet, hvilket gør akvariet fleksibel at indrette med.

Materiale: Hvidlakeret krydsfiner.

 

Længde: 117cm
Bredde: 40cm
Højde: 184cm

 

Kithros

Med sin høje form bliver dette akvarium hurtigt rummets midtpunkt. Moderne formgivning med rette linjer som spreder sit lys i hele rummet.

Materiale: Hvidlakeret krydsfiner.

 

Længde: 75cm
Bredde: 37cm
Højde: 184cm

 

BALTIC-160​

​Design: Matz Borgström

Et søjleakvarium med et smukt designet træmøbel. Fås i mange forskellige træsorter. Søjleakvariet optager meget lidt plads, og er derfor meget nemt at placere samtidig med, at det har en relativt stor volumen.

 

Længde: 50cm
Bredde: 40cm
Højde: 160cm
Volumen: 160liter

 

BALTIC-200​

​Design: Matz Borgström

Det største søjleakvarium i vores sortiment er med sin flotte terningeform en rigtig sværvægter. Dette akvarium kan med fordel placeres centralt i rummet, så det kan ses fra alle vinkler. Selve møblet er i massivt træ og fås i flere forskellige træsorter.

 

Længde: 60cm
Bredde: 60cm
Højde: 155cm
Volumen: 215liter

 

PL-8

​Design: Matz Borgström

​​Et af Akvarie-Leasings mest populære modeller er en ottekantet søjle, som med fordel kan placeres, så den kan ses fra alle vinkler. Selve møblet er af pulverlakeret stål, som standardmæssigt fås i sort, men det kan også bestilles i andre farver.

 

Længde: 52cm
Bredde: 160cm
Højde: 180cm
Volumen: 170liter

 

PL-160

​Akvarieklassikeren!

Et søjleakvarium, som passer lige godt ind, hvad enten det står op ad en væg eller er centralt placeret i rummet. Søjlen fås i mange forskellige farver.

 

Længde: 50cm
Bredde: 40cm
Højde: 160cm
Volumen: 160liter

 

Hvad koster det?

Prisen for at leje et akvarie hos os varierer alt efter, hvilken akvariemodel I vælger, og hvor lang tid I ønsker at leje akvariet.

I leasingprisen indgår (udover konsultationen): akvarie-installationen, en personlig akvarie-tekniker, regelmæssig vedligeholdelse og service, forsikring og tilgang til akut akvarie service døgnet rundt.

Det eneste du behøver er at læne dig tilbage i stolen og nyde livet i akvariet og alle de positive effekter heraf.

Jeres tryghed er viktig for os.

​Derfor kan i prøve akvariet gratis i 4 uger. Når prøvetiden er slut kontakter vi jer igen at høre om i har nogen ændringer til akvariet.

Jeres akvarium serviceres herefter regelmæssigt af en af vores servicerede diplom-uddannede akvarister.

​Vi har også en akut døgntelefon i tilfældet af, at der skulle opstå en nødsituation i akvariet.

​Vi er stolte over at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet.

At prøve koster ingenting - så kontakt os for gratis konsultation.