saltvandsakvarie

Kontakt os

Leje af saltvandsakvarie

Et saltvandsakvarie med saltvandsfisk i stærke farver vil være fortryllende smukt at se på. Et saltvandsakvarie er samtidig i konstant forandring og kan således blive ved med at fascinere både store og små. Saltvandsfisk er dem, du vil se, hvis du snorkler langs revene, og fiskene i vores saltvandsakvarier er nøje udvalgte. De fiskearter, du finder i vores saltvandsakvarier, kan blandt andet være klovnefisk og kirurgfisk, begge arter som er kendt for deres smukke farver.

Kombinationen af planter og fisk i akvariet vil give en behagelig ro og kan virke som medicin for sjælen. Fiskene i saltvandsakvarier er følsomme over for vandkvaliteten, og de vil derfor kræve hyppigere service end ferskvandsakvarier. Denne løbende service vil være inkluderet i aftalen, hvis du vælger at leje dit saltvandsakvarie gennem Akvarieleasing Danmark, og vi sørger således for, at akvariet udgør et godt levested for fiskene.

Fiskenes trivsel er nemlig af allerhøjeste prioritet for os, og det kan vi være med til at sikre med løbende service af saltvandsakvariet. Vi tager os med andre ord af arbejdet med akvariet, så du udelukkende skal nyde godt af dets dekorative effekt.

Læs mere her

Fiskene i vores saltvandsakvarier

Lad dig fortrylle af farverige fisk, der svømmer fredfyldt rundt, og slip samtidig for arbejdet med at vedligeholde dit saltvandsakvarie. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det heldigvis ikke. Hos Akvarieleasing.dk har du nemlig mulighed for at leje et saltvandsakvarium, og i hele din lejeperiode står vi for løbende service af akvariet.

Vi tilbyder leje af saltvandsakvarier til både store og små virksomheder samt til offentlige institutioner som skoler og plejecentre. Saltvandsakvariet vil med sine farverige fisk være smukt at kigge på, samtidig med at det bidrager til en indbydende atmosfære i det pågældende rum.

Vi har saltvandsakvarier i mange forskellige størrelser, så der er mulighed for at finde en model, der passer perfekt ind i ethvert rum, uanset rummets størrelse og udformning. Vi har kunder både på Fyn og Sjælland samt i Jylland, som nyder godt af de smukke akvarier.

Leje af saltvandsakvarier til hele Danmark

Akvarieleasing Danmark har filialer i København og i Silkeborg, og det gør, at vi kan tilbyde leje af saltvandsakvarier til kunder i hele Danmark. Vores medarbejdere er alle uddannede og certificerede akvarister, og indgår du en lejeaftale med os, så vil du få tilknyttet din egen medarbejder, som vil komme forbi på fast basis hver fjerde uge og tilse samt rengøre akvariet, så du kan være sikker på, at dit saltvandsakvarie fungerer optimalt.

Akvarieleasing Danmark har eksisteret i tre årtier, og vi har således stor erfaring med udlejning af akvarier, og fokus har helt fra start været på at give vores kunder en god oplevelse. Har du spørgsmål til os, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Du kan ringe til os på 53 387 780, og du kan også altid sende en mail til info@akvarieleasing.dk. Vi hjælper også gerne med at matche det rette akvarie med den pågældende virksomhed eller institution.

Tryk play for at se film

Hvad koster det?

Prisen for at leje et akvarie hos os varierer alt efter, hvilken akvariemodel I vælger, og hvor lang tid I ønsker at leje akvariet.

I leasingprisen indgår (udover konsultationen): akvarie-installationen, en personlig akvarie-tekniker, regelmæssig vedligeholdelse og service, forsikring og tilgang til akut akvarie service døgnet rundt.

Det eneste du behøver er at læne dig tilbage i stolen og nyde livet i akvariet og alle de positive effekter heraf.

Jeres tryghed er viktig for os.

​Derfor kan i prøve akvariet gratis i 4 uger. Når prøvetiden er slut kontakter vi jer igen at høre om i har nogen ændringer til akvariet.

Jeres akvarium serviceres herefter regelmæssigt af en af vores servicerede diplom-uddannede akvarister.

​Vi har også en akut døgntelefon i tilfældet af, at der skulle opstå en nødsituation i akvariet.

​Vi er stolte over at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet.

At prøve koster ingenting - så kontakt os for gratis konsultation.