Akvarieservice

Slip for besværet med vores akvarieservice

Når du lejer et akvarie gennem Akvarieleasing Danmark, så er akvarieservice inkluderet i prisen. Vi står således for den løbende service af dit akvarie. Ved at være tilknyttet vores aftale om løbende akvarieservice vil vi tage os af arbejdet med at passe dit akvarie, så du udelukkende skal nyde synet af de farverige fisk. Akvarieservice hos Akvarieleasing Danmark inkluderer løbende pleje og rengøring af det lejede akvarie. Dette er med til at sikre, at akvariet er pænt at se på og det samtidigt udgør et godt hjem for fiskene. Fiskenes trivsel er af højeste prioritet for os og det kan vi sikre ved løbende at tilse akvarierne. Vi udlejer både vægakvarier, søjleakvarier og panoramaakvarier, ligesom vi tilbyder specialdesignede løsninger. Så der er rig mulighed for at finde den rette løsning til virksomheder og institutioner af alle størrelser. Uanset hvilket af akvarierne du ønsker at leje, vil akvarieservice og forsikring være inkluderet i din aftale.

Læs mere

Akvarieservice til virksomheder og institutioner

Kunderne her hos Akvarieleasing Danmark spænder bredt. Vi kan således tilbyde leasing af akvarier til både store og små virksomheder og institutioner. Vi lejer blandt andet akvarier ud til sygehuse, plejehjem, tandlæger, og private klinikker, hvor de blandt andet bliver brugt i venteværelset og har en naturlig beroligende virkning på de ventende patienter. Vores akvarier kan også bruges på skoler, hvor akvariet inddrages i børnenes undervisning i forskellige plantearter, fiskenes opførsel og meget mere. Vi ønsker at gøre det så problemfrit som muligt at leje akvarier gennem os. Derfor er akvarieservice altid inkluderet i vores aftaler, så du kan fokusere på andre ting end den løbende rengøring af akvarierne. Prisen for leje af akvarie samt serviceaftale vil variere alt efter hvilket akvarie du ønsker at leje og hvor længe du ønsker at lejeperioden skal vare.

Vi tilbyder akvarieleasing til både Fyn, Jylland og Sjælland. Uanset hvilke af akvarierne du vælger at leje, og hvor længe lejeperioden skal være, kan du være sikker på, at akvarieservice altid er inkluderet. Vores tilbud om akvarieservice gør os til et populært valg hos virksomheder og institutioner, som kan nyde godt af fiskenes fine farver og beroligende virkning og samtidig slipper for den løbende vedligeholdelse. Hvis der skulle der opstå en akut situation med dit akvarie, kan du gøre brug af vores akutte akvarieservice, som er bemandet 24 timer i døgnet. For os er det nemlig vigtigt at kunne tilbyde tryghed, service og kvalitet til vores kunder.

 

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores akvarieservice

Vi håber, at vi med de ovenstående afsnit har gjort dig lidt klogere på vores tilbud om akvarieservice. Har du yderligere spørgsmål til vores akvarieservice, så er du altid velkommen til at ringe til 53 387 780 eller sende en mail til info@akvarieleasing.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skulle du have brug for hjælp til at finde det rette match til din institution eller virksomhed, så er vi også her behjælpelige, så du er sikret den helt rette løsning.

 

Tryk play for at se film

Kontakt os

Hvad koster det?

Det findes mange forskellige akvariemodeller at vælge mellem, hvor vi kan tilpasse møblerne efter farve og matrialvalg. Lejepriserne kan variere fra 800 kr - og opad / måned.

Priserne udregnes på grundlag af modelvalg, kørselslængde, aftaleperiode, serviceforudsætninger, nærhed til andre kunder, fiskevalg.

Prisen forhandles ved konsulentbesøget. Og et møde med os er selvfølgelig gratis

Jeres tryghed er vigtig for os.

Derfor kan I prøve akvariet i 4 uger.

Når prøvetiden er slut kontakter vi jer for at høre om i har nogen ændringer til akvariet. Vi er meget stolte at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet!

Kontakt os her for at bestille en tid.