Cylinder

Cylinder akvarium i akrylglas med stærk effekt​

Hos Akvarie-Leasing i København har vi samlet en lang række ganske forskellige akvarier, og vores nyeste model er et cylinder akvarium, der er en særlig variant af vores søjleakvarier. Dette cylinder akvarium er en større model, der alligevel ikke optager voldsom megen plads. Det er især velegnet til kontorer, liberale erhverv, klinkker, hoteller og restauranter i hele Danmark.

Det nye cylinder akvarium har et moderne udtryk

​Det nye cylinder akvarium er et moderne og levende kunstværk med vand, lys, planter og fisk. Cylinderformen gør akvariet særligt effektfuldt, og med sine rene linjer passer det godt ind i ethvert moderne arbejdsmiljø.

Akvarier har altid en dragende effekt på mennesker, og den kan forstærkes med grønne planter i rummet. Det er kønt, det er organisk, og det er levende.​ Vi leverer, opstiller og vedligeholder dit nye cylinder akvarium. Du skal ikke selv rode med selve akvariet og dets tilbehør, for vedligeholdelsesansvaret er en del af leasingaftalen.

​Vores cylinder akvarium er i akrylglas, og selve søjlen findes i både sølvfarvet og sort akrylglas. Det er 150 centimer højt og rummer 310 liter, hvilket gør det markant på en diskret måde.

Vi kommer gerne ud i dit hjem eller på dit kontor

​Vi kommer gerne ud på din arbejdsplads eller i dit hjem for at fortælle mere om vores mange forskellige akvarier. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 53 387 780, men du kan også henvende dig på info@akvarieleasingsyd.se. Derpå kan vi aftale nærmere omkring tid og sted.​

CONVALLIS A CRAS SEMPER ACTUR

Ut sem nulla pharetra diam sit

Hvad koster det?

Prisen for at leje et akvarie hos os varierer alt efter, hvilken akvariemodel I vælger, og hvor lang tid I ønsker at leje akvariet.

I leasingprisen indgår (udover konsultationen): akvarie-installationen, en personlig akvarie-tekniker, regelmæssig vedligeholdelse og service, forsikring og tilgang til akut akvarie service døgnet rundt.

Det eneste du behøver er at læne dig tilbage i stolen og nyde livet i akvariet og alle de positive effekter heraf.

Jeres tryghed er viktig for os.

​Derfor kan i prøve akvariet gratis i tre uger. Når prøvetiden er slut kontakter vi jer igen at høre om i har nogen ændringer til akvariet.

Jeres akvarium serviceres herefter regelmæssigt hver tredje uge af en af vores servicerede diplom-uddannede akvarister.

​Vi har også en akut døgntelefon i tilfældet af, at der skulle opstå en nødsituation i akvariet.

​Vi er stolte over at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet.

At prøve koster ingenting – så kontakt os for gratis konsultation.