Cylinder

Cylinder akvarium i akrylglas med stærk effekt​

Hos Akvarie-Leasing i København har vi samlet en lang række ganske forskellige akvarier, og vores nyeste model er et cylinder akvarium, der er en særlig variant af vores søjleakvarier. Dette cylinder akvarium er en større model, der alligevel ikke optager voldsom megen plads. Det er især velegnet til kontorer, liberale erhverv, klinkker, hoteller og restauranter i hele Danmark.

Det nye cylinder akvarium har et moderne udtryk

​Det nye cylinder akvarium er et moderne og levende kunstværk med vand, lys, planter og fisk. Cylinderformen gør akvariet særligt effektfuldt, og med sine rene linjer passer det godt ind i ethvert moderne arbejdsmiljø.

Akvarier har altid en dragende effekt på mennesker, og den kan forstærkes med grønne planter i rummet. Det er kønt, det er organisk, og det er levende.​ Vi leverer, opstiller og vedligeholder dit nye cylinder akvarium. Du skal ikke selv rode med selve akvariet og dets tilbehør, for vedligeholdelsesansvaret er en del af leasingaftalen.

​Vores cylinder akvarium er i akrylglas, og selve søjlen findes i både sølvfarvet og sort akrylglas. Det er 150 centimer højt og rummer 310 liter, hvilket gør det markant på en diskret måde.

Vi kommer gerne ud i dit hjem eller på dit kontor

​Vi kommer gerne ud på din arbejdsplads eller i dit hjem for at fortælle mere om vores mange forskellige akvarier. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 53 387 780, men du kan også henvende dig på info@akvarieleasingsyd.se. Derpå kan vi aftale nærmere omkring tid og sted.​

CONVALLIS A CRAS SEMPER ACTUR

Ut sem nulla pharetra diam sit

Hvad koster det?

Det findes mange forskellige akvariemodeller at vælge mellem, hvor vi kan tilpasse møblerne efter farve og matrialvalg. Lejepriserne kan variere fra 800 kr - og opad / måned.

Priserne udregnes på grundlag af modelvalg, kørselslængde, aftaleperiode, serviceforudsætninger, nærhed til andre kunder, fiskevalg.

Prisen forhandles ved konsulentbesøget. Og et møde med os er selvfølgelig gratis

Jeres tryghed er vigtig for os.

Derfor kan I prøve akvariet i 4 uger.

Når prøvetiden er slut kontakter vi jer for at høre om i har nogen ændringer til akvariet. Vi er meget stolte at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet!

Kontakta oss här för att boka ett möte.