Selskabsakvarium

​Selskabsakvarium til mange fiskearter

Hos Akvarie-Leasing i København tilbyder vi stort set alt inden for akvarieleasing, og her er et selskabsakvarium et godt valg. Alle vores akvariemodeller kan benyttes som selskabsakvarium, og vi levere selskabsakvarier til private hjem, liberale erhverv, kontorer, klinikker og restauranter i hele Danmark.

Fiskenes forskellighed er i fokus i et selskabsakvarium

Et selskabsakvarium er ofte en billig løsning, fordi det typisk består af billige fisk og gerne flere forskellige fiskearter. Det er med andre ord ikke selve fisken og arten, der er i fokus, men livet og bevægelser blandt de forskellige fisk samt de levende grønne planter.​

Du kan benytte et vægakvarium, panoramaakvarium, søjleakvarium, cylinderakvarium, selskabsakvarium eller et åbent akvarium som selskabsakvarium.

​Fælles for alle akvarier er, at de altid har en dragende effekt på mennesker, og den kan forstærkes med grønne planter i rummet. Det er kønt, det er organisk, og det er levende.

Vi leverer, opstiller og vedligeholder naturligvis dit nye akvarium, for det er en del af leasingaftalen. Derfor skal du slet ikke selv rode med vedligeholdelse af akvariet og dets tilbehør. Vi tager os af alt dette under vores regelmæssige servicebesøg, der typisk sker hver fjerde uge.

Vi besøger dig gerne for at drøfte akvarieløsninger

Vi kommer meget gerne ud på din arbejdsplads eller hjem i din bolig, så vi kan drøfte de forskellige akvarieløsninger for at aftale nærmere. Du kan kontakte os på telefon 53 387 780, men du kan også henvende dig til os på info@akvarieleasingsyd.se.

CONVALLIS A CRAS SEMPER ACTUR

Ut sem nulla pharetra diam sit

Hvad koster det?

Det findes mange forskellige akvariemodeller at vælge mellem, hvor vi kan tilpasse møblerne efter farve og matrialvalg. Lejepriserne kan variere fra 800 kr - og opad / måned.

Priserne udregnes på grundlag af modelvalg, kørselslængde, aftaleperiode, serviceforudsætninger, nærhed til andre kunder, fiskevalg.

Prisen forhandles ved konsulentbesøget. Og et møde med os er selvfølgelig gratis

Jeres tryghed er vigtig for os.

Derfor kan I prøve akvariet i 4 uger.

Når prøvetiden er slut kontakter vi jer for at høre om i har nogen ændringer til akvariet. Vi er meget stolte at tilbyde vores kunder tryghed, service og kvalitet!

Kontakta oss här för att boka ett möte.