Kontorindretning - Prøv et akvarium på kontoret, klinikken eller forretningen

Skab et bedre førstehåndsindtryk med spændende kontorindretning – vælg for eksempel et akvarium på kontoret.

​Et akvarium på kontoret, i entreen, i receptionen eller i møderummet påvirker dine kundernes og dine besøgendes førstehåndsindtryk. Akvarier har en stor opmærksomhedsskabende effekt, giver et mindeværdigt indtryk og forstærker relationen mellem kunde, besøgende og virksomhed, hvorfor de er ideelle til kontorindretning. Et akvarium på kontoret er med andre ord en effektiv måde at profilere virksomheden på.

Få et bedre arbejdsmiljø på et akvarium til kontoret

En levende kontorindretning bidrager desuden til et bedre arbejdsmiljø, hvilket forbedrer helbredet for medarbejderne. Naturlige associationer skaber en rar atmosfære, der giver os lyst til at yde mere. Akvarier bidrager også til en øget motivation og til færre sygemeldinger. Dertil kommer, at de skaber et behageligt indemiljø.

Hos Akvarieleasing Danmark i København leverer og installerer vi dit akvarium til kontoret, men det er også en del af leasingaftalen, at vi kommer på planlagte servicebesøg. Det betyder, at du ikke selv skal stå for vedligeholdelse af akvariet og dets tilbehør.

Kontakt os og få professionel hjælp til kontorindretning

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan et akvarium til kontoret kan forbedre dine kontoromgivelser, eller har du brug for rådgivning til kontorindretning, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe på telefon 53 38 77 80 eller skrive til e-mail ​info@akvarieleasing.dk.​

​Akvarieleasing Danmark A/S​​

Sixtusvej 26

2300 København

CVR: 36544791

Vores
​referencer