Cylinder akvarium i akrylglas med stærk effekt​

Hos Akvarie-Leasing i København har vi samlet en lang række ganske forskellige akvarier, og vores nyeste model er et cylinder akvarium, der er en særlig variant af vores søjleakvarier. Dette cylinder akvarium er en større model, der alligevel ikke optager voldsom megen plads. Det er især velegnet til kontorer, liberale erhverv, klinkker, hoteller og restauranter i hele Danmark.

Det nye cylinder akvarium har et moderne udtryk

​Det nye cylinder akvarium er et moderne og levende kunstværk med vand, lys, planter og fisk. Cylinderformen gør akvariet særligt effektfuldt, og med sine rene linjer passer det godt ind i ethvert moderne arbejdsmiljø.

Akvarier har altid en dragende effekt på mennesker, og den kan forstærkes med grønne planter i rummet. Det er kønt, det er organisk, og det er levende.​

Vi leverer, opstiller og vedligeholder dit nye cylinder akvarium. Du skal ikke selv rode med selve akvariet og dets tilbehør, for vedligeholdelsesansvaret er en del af leasingaftalen.

Vores cylinder akvarium er i akrylglas, og selve søjlen findes i både sølvfarvet og sort akrylglas. Det er 150 centimer højt og rummer 310 liter, hvilket gør det markant på en diskret måde.

Vi kommer gerne ud i dit hjem eller på dit kontor

​Vi kommer gerne ud på din arbejdsplads eller i dit hjem for at fortælle mere om vores mange forskellige akvarier. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 53 387 780, men du kan også henvende dig på info@akvarieleasingsyd.se. Derpå kan vi aftale nærmere omkring tid og sted.​

​Akvarieleasing Danmark A/S​​

Sixtusvej 26

2300 København

CVR: 36544791

Vores
​referencer